2021
06.03

OUDE AFLEVERINGEN

Ondertussen zijn er van ‘Power & Passion’ honderden afleveringen. Tot en met editie 544 waren deze
slechts 1 week herbeluisterbaar. Sedert aflevering 545 (21 december 2016) staan de uitzendingen nu
blijvend online via een Mixcloud-link. De voorgaande uitzendingen komen stilaan ook terug online,
wat steeds via Facebook wordt gemeld.
Als extra worden ook zogenaamde ‘Retro-Rally-Radio’-afleveringen gepost. Dit zijn compilaties van gedigitaliseerde gesprekken vanaf oude audiocassettes uit de jaren ’80 en ’90 !

Hoe een oude aflevering opzoeken ?
1°) Tik de naam van de persoon die u zoekt in, in het zoekraampje rechts bovenaan de sitepagina en enter. Zo komt u terecht bij de jongste aflevering waarin de gezochte persoon werd geïnterviewd of vernoemd.2°) In dit voorbeeld kunt u zien dat de gezochte persoon (Robert) op meerdere pagina’s voorkomt, want links onder de zgn. datumbalk ziet u « Previous Entries staan. Check eerst of de voorgestelde aflevering deze is die u zoekt, door te klikken op de lijn “P & P” – jg. 16 – afl. 705 – Woensdag 15 april 2020:3°) Na wat scrollen blijkt Robert dus in een ‘Retro-Rally-Radio’-aflevering voor te komen.
Als dit niet de aflevering is die u zoekt, dan klikt u op de terugklik-knop naast de browser !
Want als u op ‘Home’ klikt, moet de zoekactie van vooraf aan opnieuw gedaan worden !
Via de terugklik-knop komt u dus weer op:4°) Via « Previous Entries komt u op een oudere datum terecht:Om Robert in een reguliere uitzending te horen dienen de bovenstaande stappen enkele keren
herhaald te worden om bijvoorbeeld uiteindelijk op aflevering 654 uit te komen toen Robert deelnam in de ‘Rallye de Wallonie’ in 2019.

Veel luisterplezier !!

Comments are closed.