2009
10.29

INFO

WELKOM BIJ “POWER & PASSION” !

‘Power & Passion’ is een radio-programma volledig in het teken van de rallysport. Het is geenszins de bedoeling dé maatstaf te zijn binnen de rallysportverslaggeving, doch eerder een klankbord. Een aanvulling dus op de diverse rally-info-kanalen. Nationale & regionale rally’s, piloten én copiloten, komen aan bod. Ook internationale evenementen worden niet geschuwd !

Het programma is een idee van Francis Veranneman. Rally’s volgt hij al van in 1973, maar ook droomde hij al van radio maken in die tijd. In 1982 werden voor het eerst die 2 passies gecombineerd bij Radio Rolarius (Roeselare). Na de zenderherschikking in 2004 werd er contact gezocht met het toenmalige ‘TopRadio Westhoek’ in Zonnebeke, vroeger ‘Radio Relax’. Zodoende werd ‘Power & Passion’ opgestart in mei 2005. Origineel was het de bedoeling om enkel voor- en nabeschouwingen te geven rond de grote wedstrijden. Doch snel, én dankzij de hulp van diverse rallysites, groeide het programma uit tot een ‘klein begrip’ in het rallywereldje, en werd er wekelijks een programma gemaakt. Weldra kwam er versterking met een extra rallykenner, Kevin Ervinck, en na 1 jaargang werd het programma al online her-beluisterbaar, zoals nu nog altijd via deze site.
Begin 2008 werd de overgestapt gemaakt naar Radio I.R.O. Izegem, 107.6 FM, waar meer technische mogelijkheden zijn. Ondertussen is het zenderpark daar ook uitgebreid met de 107.5 FM in Torhout, en sinds december 2011, de ‘good old’ 105 FM in Zonnebeke, ex-Radio Relax ! De cirkel is rond …

Veel luisterplezier !!

Medewerkers:
In de studio: Francis Veranneman
On the road: Eric de Temmerman en Kevin Ervinck

Comments are closed.